Smutsfritt Uppsala Städ erbjuder textilvård

Smutsfritt Uppsala Städ erbjuder textilvård

Hallå där!

Vi vandrar mot helgen med stormsteg och det börjar snart bli lite läskigt hur fort tiden går, men det betyder också att vi går mot lite varmare temperaturen. När vi har kommit till typ tjugo grader så får gärna tiden sakta ner en aning. Jag har Smutsfritt Uppsala Städ på besök, de är här för att mäta lite mattor och inspektera min möbler. Med två barn i hushållet så förekommer det en hel del fläckar på diverse möbler och mattor så nu tänkte jag lämna in de på lite textilvård vilket är precis vad Smutsfritt Uppsala Städ erbjuder. Det som är värst drabbat är vardagsrummet och köket där mattan vid köksbordet och vid soffbordet, även soffan har en hel del fläckar som måste bort. Jag är ganska renlig av mig men problemet är att jag inte riktigt sitter på de resurserna eller tiden för att hinna med att ta bort fläckarna, det är där som Smutsfritt Uppsala Städ kommer in i branschen. Det krävs antagligen lite speciella medel som löser upp smutsen och jag har inte riktigt vågat använda något med tanke på att mina kunskaper inom rengöringsmedel är högt begränsade. Jag vet vad man använder diskmedel och tvättmedel till, det är väl ungefär efter det som jag hamnar på djupt vatten. Det är väldigt skönt med en ledig dag utan barnen så att jag kan få lite saker och ting gjorda utan att det är massa spring och stå hej i lägenheten. Ännu bättre är att jag kan hinna förbereda middagen så att jag kan koppla av lite ikväll framför teven, eller varför inte spela lite tv-spel med ungarna. Det är vårat största gemensamma intresse men det är också där det blir mest tjafs, vi alla tre är väldigt tävlingsinriktade så det är på blodigt allvar när vi spelar.  


Kommentarer är stängda.