Healing nära Hofors

Healing nära Hofors

Hej på er alla vackra solstrålar

Idag ska jag få härlig healing igen och det ska bli så härligt. Det är också väldigt spännande för att man aldrig riktigt vet hur det kommer kännas eller vart behandlingen går. Jag går på behandling hos en kvinna i närheten av Hofors och hon har förklarat att healing får dit den behövs mest just nu. Det kan betyda att du kan ha en egen uppfattning om vart det behövs för att du har ont eller besvär med något, men den underliggande orsaken kanske sitter någon annanstans och då går healingens energier dit.

Vissa gånger kanske man känner pirrningar eller stickningar, värme eller kyla. Ibland känner man att man blir helt genomtrött och behöver vila en stund efter behandlingen eller så får man direkt en massa ny energi. Även de gångerna som man blir trött så om man då tillåter sig att vila så vaknar man sedan och känner en hel massa ny energi. Jag är så glad att jag har hittat den här behandlingsformen här nära Hofors. Det var en vän till mig som tipsade mig om att testa det och jag har inte ångrat det en sekund.

Det gör liksom gott för mig både kropp och själ, fysiskt och mentalt. Varje cell i min kropp tackar mig efteråt känns det som. Man får en väldigt skön, djup och genomgående avkoppling under healing vilket för att kroppen slappnar av och kan läka sig själv bättre. Kroppen är ju fantastisk på att göra det, men vi behöver ta hand om den och ge den rätt förutsättningar för att göra det. Då är healing ett väldigt bra alternativ för att göra det. Så om du bor i Hofors eller kanske nära Falun så tycker jag att du ska boka ett besök hos Ökenrosens kropp och själ. Må nu så gott och ta hand om dig!


Kommentarer är stängda.