Flyttstäd avklarat, tack o hej Sundsvall

Flyttstäd avklarat, tack o hej Sundsvall

Hejsan alla läsare!

Sista dagen i Sundsvall innan det bär av på nya äventyr, jag gör även min sista dag på jobbet och om en liten stund så ska jag åka för att kolla hur min flyttstäd blev. Därefter så bär det av söderut till Göteborg och till min nya lägenhet, det blir en lång bilresa men det ska nog inte vara några problem. Det är blandade känslor av att lämna Sundsvall och det gjorde faktiskt lite ont att ge ifrån mig en nyckel till firman som utför flyttstäd, då har jag fortfarande en nyckel kvar. Så jag tror att det kommer bli lite känslosamt när jag lämnar ifrån mig allting och sätter mig i bilen. Fördelen med att flytta till Göteborg är att jag kommer betydligt närmare min familj och det känns oerhört bra, jag har saknat dem väldigt mycket. Dessutom så har jag många barndomsvänner där nere som jag kommer kunna få träffa igen. Jag kommer däremot sakna mina vänner som jag har fått i Sundsvall under de åren som jag har bott här, så det är lite tråkigt. Men det är sånt som händer och det är ändå mitt beslut att flytta till min riktigt hemstad, jag saknar storstadskänslan väldigt mycket. Om några timmar så ska jag bjuda mina kollegor på fika och så ska jag tacka för tiden vi fick tillsammans, det har varit väldigt betydelsefullt för mig. Det här jobbet var det som gav mig en fot in i branschen som nu har gjort det möjligt för mig att flytta hem och jobba inom samma bransch. Nu plingade det till i telefonen så det verkar som min flyttstäd är klar så jag måste åka och kolla så att det blev bra. Det borde jag hinna innan det är fikadags. Tack för mig Sundsvall, på återseende!  


Kommentarer är stängda.