Skogstorp Allservice AB

Skogstorp Allservice AB

Hej på er igen alla mina underbara och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en härlig start på er vecka, samt att ni ser fram emot vad resten av veckan har att erbjuda er. Hemstädning i Varberg med omnejd är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg. Som ni vet älskar jag att hjälpa er, och därför tänker jag såklart skriva ett inlägg om detta, och även tipsa er om ett företag som jag och min sambo anlitar varje vecka. Skogstorp Allservice AB är ett företag som vi faktiskt fick som tips utav ett par vänner till oss, som även de då anlitat företaget. Då de blivit väldigt nöjda med den hjälp som de fått av personalen, kändes det som ett pålitligt företag och ett självklart val för oss. Trots våra höga förväntningar blev vi verkligen positivt överraskade av Skogstorp Allservice AB.

De anställda är kunniga och duktiga inom kundservice, vilket är någonting som jag verkligen uppskattar hos företag. Både jag och min sambo kände oss väldigt trygga och säkra i vårt val av företag tack vare detta. De anställda visade sig även vara riktigt kunniga inom det här med städning. De arbetade noggrant och kvalitativt. Vi valde at efter denna första gång anlita Skogstorp Allservice AB flera gånger, och får nu hemstädning varje vecka. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Falkenberg, Varberg, Halmstad, Laholm eller Kungsbacka med omnejd att vända er till just Skogstorp Allservice AB. Ha nu en riktigt härlig fortsatt vecka, så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.