Bud och transport från Kristianstad

Bud och transport från Kristianstad

Tjenare gänget! Idag har jag skickat lite paket med en transport till Mamma, jag har inte möjligheten att kunna åka iväg från Kristianstad eftersom jag inte fick ledigt från jobbet. Så därför fick jag skicka ett bud från Kristianstad till henne, så får jag åka till henne så fort jag får en ledig helg. Det är typ så långt jag har kommit på den här dagen och då är det bara ett par timmar kvar tills det är lunch. Med andra ord så är det lite trögstartat idag men snart så kommer jag nog igång och lyckas hitta lite energi. När jag flyttade ner till Kristianstad så hade jag i princip ingenting i lägenheten så därför fick jag med mig massa grejer av morsan som jag lovade att skicka tillbaka så fort jag fått lite ordning i lyan. Nu är det mer än i ordning och dessa grejer som jag fick av mamma har sedan länge varit nedpackade i två lådor som stått i hallen, därför tänkte jag att det är lika bra att skicka iväg dem med en transport så att hon kan få tillbaka sakerna. Det är väl inte hela världen om jag hade haft kvar sakerna här, men det får inte riktigt plats någonstans. Mitt förråd är redan fullt och alla garderober i lägenheten är totalt fulla med kläder, så därför måste grejerna bort. Jag bor inte så stort så det är egentligen inte så konstigt att det inte får plats någonstans. Mitt bud är redan på väg med en transport så förmodligen är det uppe om några timmar, jag har informerat firman som sköter min transport att de ska ringa till min mamma när de börjar närma sig så att hon verkligen är hemma när de är framme. Nu måste det börja hända saker här i Kristianstad, annars får jag nog jobba tills midnatt och det är jag inte så sugen på. Vi hörs!  


Kommentarer är stängda.