Trivs med att jobba på städservice i Norrtälje

Trivs med att jobba på städservice i Norrtälje

Hej på er i solskenet

Ny dag, ny vecka och nya städuppdrag för våran städservice här i Norrtälje. Det är nog inte alla som skulle vilja byta jobb med mig, men jag tycker faktiskt att det är ett väldigt roligt jobb. Det är varierande, man behöver inte sitta still inomhus hela dagarna och man träffar olika människor. Vissa uppdrag jobbar jag själv på och andra är vi två eller fler kollegor som jobbar ihop. Det beror på uppdraget.

Den städservice som jag jobbar på hjälper både privatpersoner och företag med deras städ och det gör ju också att miljöerna är varierande. Idag på förmiddagen var jag i ett hus och gjorde veckostädning för en familj. Nu på eftermiddagen är vi två stycken som ska städa trapphus i ett område och efter det är det ett företag som ska byta lokal så vi ska hjälpa de med flyttstäd. Först när jag sökte det här jobbet så var det egentligen i brist på annat och jag tog första bästa jag fick tag på, tänkte att vad som helst är bättre än inget. Men nu har jag varit kvar på den här firman i snart två år och trivs superbra.

?Jag har goa kollegor, bra arbetstider och känner att det är ett jobb jag lätt kan släppa taget om när jag går hem. Vissa jobb kan ju annars vara svåra att gör det med, utan man tar liksom med sig en del av det hem i tanken eller känslomässigt. Men detta är inte så och det gillar jag. På vår städservice är vi också ett blandat gäng som jobbar, både kvinnor, män samt yngre och äldre och det gör att gruppdynamiken och trivseln blir väldigt härlig. Nu ska jag återgå till arbetet, men vill passa på att önska er en fin dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.