NN Design & Inredning

NN Design & Inredning

Hej på er igen alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni ser fram emot vad denna onsdag har att erbjuda er. Det här med möbler i Laholm med omnejd är ett ämne som jag ser dyka upp väldigt ofta i kommentarerna här på min blogg. Då jag såklart vill vara till så stor hjälp som möjligt kommer detta inlägg att handla om just det, och jag tänkte att jag även skulle tipsa er om ett företag som jag själv valde att vända mig till för inte så länge sedan, och som jag nu är helt besatt av! NN Design & Inredning heter företaget och är ett företag som jag själv fick som ett tips utav min bästa vän, när jag och min sambo skulle flytta till vår nya lägenhet. Vi letade länge efter ett företag som kunde ge oss den hjälp som vi kände att vi behövde, och stötte på många företag som inte hade det vi sökte. NN Design & Inredning kändes på en gång som ett pålitligt och seriöst företag.

De anställda hos NN Design & Inredning är otroligt kunniga inom det här med kundservice, vilket är någonting som jag värderar otroligt högt, då det får mig att känna mig trygg och säker i företaget i fråga. Utbudet visade sig även det vara helt fantastiskt. Jag och min sambo hittade precis det som vi sökte efter. Några nya stolar till köket och en ny lampa blev det inhandlat. Vi är otroligt nöjda, och har redan kommit överrens om att vi snart kommer att inhandla ett par till grejer från just NN Design & Inredning. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Båstad, Falkenberg, Halmstad, Laholm eller Ängelholm med omnejd att vända er till just NN Design & Inredning.  


Kommentarer är stängda.